Zimek Pálinka Manufaktúra, Zamárdi

Tel.:
+36308223717
Cím:
Zamárdi, Endrédi út 061/24 Hrsz.

A Zimek Pálinka Manufaktúra 2005. decemberben kezdte meg a tevékenységét Zamárdiban,a Balaton déli partján.

Az alapító, Roland Zimek a kezdetektől fogva kifejezetten a Balaton környéken illetve Magyarországon termő gyümölcsök feldolgozására alapozta a főzde munkáját. Vállalkozásunk folyamatosan elkötelezett, hogy termékeink csak a legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelelve készüljenek és kerüljenek a vendégeink, fogyasztóink asztalára. A Zimek márkanév alatt megjelenő pálinkáink az elmúlt 8 évben sok elismerést szereztek a pálinkát kedvelő fogyasztók és a pálinkát értő szakmai bírálók körében. Ez idő alatt hazai és nemzetközi versenyeken 3 alkalommal szerepeltünk hazánk legjobb pálinkafőző műhelyeként. Főzdénk nem csak termékeiben fejlődik folyamatosan, hanem mára már infrastruktúrájában is egyre inkább egy minőségi nemzeti termelő manufaktúrává válik.

A 2014. évi Destillata-n (Párlat Európa Bajnokság) 12 termékkel neveztünk, 1 arany, 4 ezüst, 3 bronz a termésünk, amivel a Magyarországról érkezett 20 főzdéből előkelő helyen végeztünk.
Azon dolgozunk, hogy prémium kategóriás termékeink népszerűsége és ismertsége a jövőben mind a hazai, mind a külföldi piacokon növekedjen.
Manufaktúránk szeretettel várja minden betérő vendégét, és meghívja 1-2 pálinka ingyenes kóstolására.

Unsere Kontakte in den sozialen Medien

Broken Clouds

0.07°C

Zamárdi

Broken Clouds
Humidity: 92%
Wind: SSE at 4.42 M/S
Montag
Overcast Clouds
0.92°C / 6.05°C
Dienstag
Light rain
3.63°C / 8.63°C
Mittwoch
Moderate Rain
6.9°C / 8.63°C

Newsletter-Abonnement

WIR MÖCHTEN UNSERE NEUEN ANGEBOTE TEILEN

Balaton - Unterkunft in Zamárdi