Rétföldi street 11. Zamárdi, 8621
+36 (30) 23 94 572

COVID-19 Our apartment is Covid-free accommodation

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA : Amennyiben a COVID-19 járvány miatt a balatoni régióra vonatkozóan utazási tilalom lép életbe az Ön által foglalt időpontra, úgy a befizetett előleg teljes mértékben visszatérítésre kerül , ahogy ezt már az előző évben is tettük külföldi vendégeink esetében.

Vendégeink biztonsága és egészsége fontos számunkra, ennek érdekében az alábbiak intézkedéseket tartjuk be!

Mi már megkaptuk az oltást!

Apartmanunk önálló, teljesen zárt, csak az itt tartózkodó vendégek érintkezhetnek egymással.

Takarítási protokoll

   A GYAKORI ÉRINTÉSŰ FELÜLETEK TAKARÍTÁSA ÉS VIRUCID FERTŐTLENÍTÉSE AZ APARTMANOKBAN.

• Csaptelepeket, TV-távirányítókat, kilincseket stb. rendszeresen, koronavírus hatásos fertőtlenítőszerrel fertőtlenítjük A koronavírus lipidburokkal rendelkezik, ezért a legtöbb egyfázisú tisztító-, fertőtlenítőszer hatásos ellene. Hiteles tanúsításokkal rendelkező, használati utasításaik alapján megfelelő hatékonyságú fertőtlenítőszereket használunk, amelyek biztonságosak az emberek és a felületek számára is.

• Textíliákat (ágyneműk, törölközők) mosása után hőkezelési eljárással szárítjuk, vasaljuk.

• A Jakuzzink megfelel az ÁNTSZ előírásoknak, külső homokszűrős rendszerrel történik a tisztítása, klóros fertőtlenítéssel.

Vendég itt tartózkodása során

• Megfelelő fizikai távolság (minimum 1,5 méter) betartása rendkívül fontos a vírus továbbterjedésének megakadályozásában, ezért a bejelentkezés során ezt a betartjuk, illetve maszkot viselünk.

• Amennyiben nem érzi magát a vendég egészségesnek, ne tartózkodjon tovább a szálláshelyen, hívja a megadott elérhetőséget.

• Biztosítunk online fizetési lehetőséget, törekszünk a készpénzmentes szolgáltatásokra.

• A személyes kontaktust minimálisra csökkentjük, csak a be -és kijelentkezés során találkozunk a vendéggel az apartman átadása-átvétele során.

• Kontaktmentes bejelentkezési lehetőséget biztosítunk, a felesleges adminisztráció mellőzése érdekében weboldalunkon online vendégkönyvet működtetünk.

Vendég távozása után

• Alapos takarítás, fertőtlenítés, szellőztetés.

Our contacts on social media

GO TO TOP

Subscribe to our newsletter

We would like to share our new offers

Please enable the javascript to submit this form