8621 Zamárdi, Rétföldi utca 11.
+36 (30) 23 94 572

Anno Taverna Étterem - Balatonszárszó

Az Anno Taverna Balatonszárszón a község szívében nyílt meg 2001 nyarán a nagyközönség előtt azzal a céllal, hogy hangulatos családias környezettel próbálja színvonalasabbá tenni a falu vendéglátását. Az üzlet miliője visszarepíti a vendéget a XX. század elejéig, mindezt antik tárgyakkal, fényképekkel, bútorokkal próbáltuk megidézni. Az egyik falon például rengeteg olyan kép van, ami az 1900-as évek elején készült Szárszón vagy éppen valahol máshol a Balaton partján.
Az étterem egész évben nyitva tart, nyáron árnyékolt terasszal és nyári étlappal várjuk vendégeinket. Amennyiben gyermekkel érkeznek, etetőszéket biztosítunk a legkisebbek kényelmére, valamint külön gyermekek részére készített étlappal várjuk a családokat. Az étteremben 2007 óta klimatizált különtermet tudunk biztosítani rendezvényekhez, családi eseményekhez.

Cím: 8624 Balatonszárszó, Szoládi út 1.
Telefon: +36 84 362 740
E-mail:
Nyitva: Minden nap 11.00-22.00h

Völgyhíd kávézó

A Völgyhíd kávézó egy otthonos, hétköznapi hangulatú kis kávézó a Kőröshegy legszebb vidékén a Balaton szomszédságában.

A Völgyhíd kávézó már több mint 30 éve létezik. Ellátogathat egy finom csésze kávéért. Termékek állandó minősége és az üzlet nyugodt légköre miatt a vendégek ​​szívesen visszatérnek a finom kávé, italok és a barátságos mosoly után, amellyel szolgálják fel őket.

Mindenkinek ajánlott kávézó meglátogatása, aki a Kőröshegy környékén jár, ha nyugodt, mégis hangulatos légkörben szeretne elfogyasztani egy finom csésze kávét.

Amiért érdemes ellátogatni

 • az igazi eszpresszó és kávé fajták
 • alkoholmentes italok
 • élő foci (fontos sport mérkőzések)
 • különféle teák és friss sütemények

Kapcsolat

Cím: Kőröshegy Kőröshegy M7, 121-es lehajtó, Völgyhíd alatti körforgalom kaposvári leágazása.
Nyitva tartás SZEZONÁLIS!

E-mail:

Telefon: +36 30 491 4611

Fullhouse Apartmanház - Házirend

    Általános szabályok

 • Az apartmant az érkezés napján 14.00-18.00h között tudják elfoglalni és a távozás napján 10.00h-ig kell elhagyni. Előzetes egyeztetés után ez rugalmasan változó lehet.
 • Kérjük óvják a berendezéseket és az apartman berendezési tárgyait és azokat rendeltetésszerűen használják! A szobák berendezéseit és felszereléseit a házból kivinni tilos!
 • Távozáskor az esetleges károk okozása esetén, az ebből eredő költségeket a vendég köteles a helyszínen megtéríteni.
 • Minden háztartásban, így az apartmanokban is előfordulhat, hogy a vendég hibáján kívül valami meghibásodik, tönkre megy. A nagyobb károk elkerülése érdekében szíveskedjenek ezt felénk jelezni!
 • Az apartmanok jól felszerelt konyhával rendelkeznek, ahol lehetőség van egyszerű ételek elkészítésére. A mikrohullámú sütőbe kérjük ne tegyenek fémet tartalmazó tárgyat.
 • A szobákat a Vendégek tisztán, kitakarítva veszik át. Ottlétük alatt takarítást nem végzünk, csak külön kérésre, díj ellenében.
 • A bográcsozót és grillezőt használat után kérjük tisztán hagyni!
 • A játszótér, a homokos strandröplabdapálya használata csak saját felelősségre vehető igénybe.
 • A medence és jakuzzi szezonálisan használható, melynek feltételi külön házirendben találhatóak.
 • A szemetet szelektíven gyűjtjük, ezért kérjük a hulladékot a megfelelő helyre dobják.
 • Az apartman elhagyásakor minden esetben zárják el a vizet, villanyt, a klímát kapcsolják ki, a medence és a jakuzzi fedést húzzák be és rögzítsék, valamint a napernyőket tekerjék be!
 • A szálláshelyen csak a bejelentkezett Vendégek tartózkodhatnak, látogató érkezését kérjük előre jelezzék.
 • Kisállatot, házikedvencet a szállás területére nem lehet hozni.
 • WiFi a szállás területén ingyenesen vehető igénybe, az apartmanokban elhelyezett QR kód segít a kapcsolat beállításában.
 • A weboldalon online vendégkönyvet használunk, megkérjük vendégeinket, hogy a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) által előírt elektronikus adatszolgáltatási követelményeknek megfelelve, valamint az idegenforgalmi adó (IFA) megállapításához, akár már érkezés előtt töltsék ki ezt Vendégenként! Az apartmanokban QR kód segít az online vendégkönyv megnyitáshoz.
 • Az apartman területén 6 db kamera üzemel – melyek képi rögzítést és tárolást végeznek -  a Vendégek személyi és vagyoni biztonsága érdekében. A kamerás megfigyelést az arra utaló piktogram és figyelmeztető szöveg jelzi. A kamerás megfigyelés célja a vagyonvédelem, azaz a jelentős értékeket képviselő eszközök, illetve a Vendégek személyes értékeinek védelme, tekintettel arra, hogy a jogsértések észlelése, az elkövető tettenérése, e jogsértő cselekmények megelőzése másképp nem lehetséges, illetve azok bizonyítása más módszerrel nem érhető el. Ezen adatkezelésünk jogalapja az Ön önkéntes hozzájárulása. Amennyiben Ön a Fullhouse Apartmanház megfigyelt területére az elhelyezett figyelmeztetés ellenére bemegy, ezzel hozzájárulása megadottnak tekintendő a képfelvétel készítéshez. Kérjük, ne menjen be, ha ehhez nem kíván hozzájárulni. A kamerarendszer zárt láncú hálózaton működik, 7/24 órás, azaz folyamatos működéssel, a rögzített felvétel tárolásának időtartama 48 óra. A kamerarendszerrel kapcsolatos adatkezelésről bővebb tájékoztatást a szállás elfoglalásakor kérhet.
 • A bejárati kaput lehetőség szerint kérjük, hogy csukják be, a szállás területén a mindenkori KRESZ szabályok vannak érvényben. A megengedett sebességhatár 5 km/h. Behajtáskor vegyék figyelembe a bejárati kapu felett elhelyezett táblát, ennek megfelelően a magasság korlátozás 2,6 m. A két apartmanház közötti területen tilos a parkolás!
 • A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül szigorúan TILOS! Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében a parkolóban és az apartmanház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék.
 • A teljes foglalási díj alatt az előre lefoglalt napok mennyisége értendő. Abban az esetben, ha az itt tartózkodásukat előbb megszakítják, nem áll módunkban pénzt visszafizetni.
 • A csendrendeletre és a szomszédainkra való tekintettel kérjük a zajos tevékenységet szíveskedjenek mellőzni!
 • Tilos a kültéren bárminemű hangtechnikai eszköz (pl. hangfal) üzemeltetése!

 • A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve felszólítja a szállásról történő azonnali távozásra.
 • Apartmanjaink önellátóak, étkezést nem tudunk biztosítani. Általánosan rendelkezésre állnak: WC papír, folyékony szappan, mosogatószer, mosogatószivacs, konyharuha, mosogató tabletta, alapvető fűszerek, nespresso kávéfőző (kapszula külön rendelhető), hajszárító, vasaló, ágynemű, törölköző, fürdőszobai kéztörlő, kilépő, szárító. Itt tartózkodásuk alatt Önök pótolják szükségleteiket.
 • Szállásfoglalás előtt a Vendég elolvasta, megértette, és elfogadta a házirendet.

Kellemes kikapcsolódást!

Elérhetőségeink a közösségi médiában

Menj a tetejére

Felíratkozás hírlevélre

SZERETNÉNK MEGOSZTANI ÚJ AJÁNLATAINKAT

Please enable the javascript to submit this form