Paintball-Zamárdi

Paintball - Adrenalin - Csapatépítés
Szórakozás 2 fő-től 200 fő-ig!

Pályánk 2008 óta várja Zamárdiba érkező játékosokat és a játékossá váló turistákat. Frekventált helyen fekszik, így senkinek sem fog gondot okozni hogyan is jusson el hozzánk. Mind autóval, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető.

A pálya kialakításánál figyelembe vettük a baleset megelőzési szempontokat, nálunk nem talál kiálló szögeket, megbúvó gyökereket, éles peremeket, mély árkokat. A környéken mi vagyunk az egyetlen pálya amely szabályos paintball védőhálóval van körbevéve, ezért az esetlegesen éppen nem játszó (kiesett) játékosok végig közelről követhetik a többiek játékát (akár egy lelátóról), így nem unatkoznak. A játékosok folyamatos bírói felügyelet alatt állnak, hogy simán és gördülékenyen menjenek a dolgok.

Lépjen velünk kapcsolatban bármely elérhetőségünkön. Telefonon azonnal gyakorlati tanácsokkal látjuk el, esetleges foglalási időpontjáról felvilágosítást adunk.
Amennyiben emailt ír nekünk, levelére legfeljebb 12 órán belül válaszolunk. 
(Amennyiben még sem így történne, kérjük keressen telefonon, mert valószínűleg valami félre siklott a levelezésben. Ígérjük, megháláljuk!)

Kapcsolat

Cím:
8621 Zamárdi, Szent István utca 100.
Telefon:
+36309063997 ,vagy a +36305004170
Web:
http://www.zamardipaintball.hu
Email:
info [KUKAC] zamardipaintball [PONT] hu

Útbaigazítás

Pályák igen egyszerűen megközelíthető autóval. A 7-es főúton Siófok irányából a zamárdi vasútállomásnál kell jobbra letérni, majd a Szent István úton Szántód (Szántód rév) irányába haladni kb. 1 kilométert.
Balatonföldvár felől a 7-es főútról a szántódi kereszteződésnél balra kell letérni, majd a szántódi rév mellett elhaladva kb. 2 km után a jobb oldalon fogja a pályánkat megtalálni.

Vonattal legegyszerűbben úgy juthat el hozzánk, ha a zamárdi vasútállomásnál leszáll, majd Szántód irányába gyalog a Szent István úton haladva a pályát 1km múlva a bal oldalon éri el.

Útvonal tervező

 

Elérhetőségeink a közösségi médiában

Balaton - Szállás Zamárdiban