COVID-19Fertőtlenítés Silver 4000 H ózongenerátorral

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA : Amennyiben a COVID-19 járvány miatt a balatoni régióra vonatkozóan utazási tilalom lép életbe az Ön által foglalt időpontra, úgy a befizetett előleg teljes mértékben visszatérítésre kerül , ahogy ezt már az előző években is tettük külföldi vendégeink esetében.

Vendégeink biztonsága és egészsége fontos számunkra, ennek érdekében az alábbiak intézkedéseket tartjuk be!

Apartmanunk önálló, teljesen zárt, csak az itt tartózkodó vendégek érintkezhetnek egymással.

ÚJ!! AZ APARTMANOKAT ÓZONGENERÁTORRAL FERTŐTLENÍTJÜK VENDÉGEINK UTÁN!

Fertőtlenít, szagtalanít, penészmentesít az elérhetetlen felületeken is!

 
Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Megfelelő koncentráció elérésével a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penészgombák elleni harcban hatékony megoldást jelenthet.  A kellemetlen szagokatsemlegesítheti és megszüntetheti, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. 
 
                
 
Az ózon olyan helyekre is beférkőzik, amelyek a hétköznapi tisztítás során nehezen elérhetőek. Gáz halmazállapota miatt mindenhova odafér, átjárja az elérhetetlen felületeket, a bútorokat, textíliák szöveteit is, így maximálisan kifejti hatását. 
 
Az ózongenerátor a levegőből állítja elő a szükséges ózonkoncentrációt, majd az ózon a kezelési eljárás végeztével visszaalakul oxigénné. Nincs káros vegyszermaradvány.
 
 
 Lég- és felülethigiénia

 OZONEGENERATOR Silver 4000

Takarítási protokoll

A GYAKORI ÉRINTÉSŰ FELÜLETEK TAKARÍTÁSA ÉS VIRUCID FERTŐTLENÍTÉSE AZ APARTMANOKBAN.

• Csaptelepeket, TV-távirányítókat, kilincseket stb. rendszeresen, koronavírus hatásos fertőtlenítőszerrel fertőtlenítjük A koronavírus lipidburokkal rendelkezik, ezért a legtöbb egyfázisú tisztító-, fertőtlenítőszer hatásos ellene. Hiteles tanúsításokkal rendelkező, használati utasításaik alapján megfelelő hatékonyságú fertőtlenítőszereket használunk, amelyek biztonságosak az emberek és a felületek számára is.

• Textíliákat (ágyneműk, törölközők) mosása után hőkezelési eljárással szárítjuk, vasaljuk.

• A Jakuzzink megfelel az ÁNTSZ előírásoknak, külső homokszűrős rendszerrel történik a tisztítása, klóros fertőtlenítéssel.

Vendég itt tartózkodása során

• Megfelelő fizikai távolság (minimum 1,5 méter) betartása rendkívül fontos a vírus továbbterjedésének megakadályozásában, ezért a bejelentkezés során ezt a betartjuk, illetve maszkot viselünk.

• Amennyiben nem érzi magát a vendég egészségesnek, ne tartózkodjon tovább a szálláshelyen, hívja a megadott elérhetőséget.

• Biztosítunk online fizetési lehetőséget, törekszünk a készpénzmentes szolgáltatásokra.

• A személyes kontaktust minimálisra csökkentjük, csak a be -és kijelentkezés során találkozunk a vendéggel az apartman átadása-átvétele során.

• Kontaktmentes bejelentkezési lehetőséget biztosítunk, a felesleges adminisztráció mellőzése érdekében weboldalunkon online regisztrációs lehetőséget működtetünk.

Vendég távozása után

• Alapos takarítás, fertőtlenítés ózongenerátorral, szellőztetés.

COVID-19

Elérhetőségeink a közösségi médiában

Balaton - Szállás Zamárdiban