HázirendJakuzzi használat szabályai

• Jakuzzi működési időszak:jakuzzi

Egész évben üzemel.

- A jakuzzi 10 000 Ft (26 €) / nap díj ellenében vehető igénybe, melyet igény szerint a foglalás során extra szolgáltatásként tudják vendégeink kiválasztani.
- csak a tartózkodás teljes idejére áll módunkban a jakuzzit üzembe helyezni. ( Megjegyzés: Két apartman foglalása esetén csak az egyik apartmanhoz kell kiválasztani a jakuzzi használatot.)

Jakuzzink klóros fertőtlenítésű, külső homokszűrő rendszerrel ellátott magyar Wellis Palermo gyártmányú, ÁNTSZ előírásoknak megfelelő és működésű masszázsmedence, mely fényterápiás, két fekvő és három ülőhellyel.

A jakuzzi nem fürdésre, hanem lazításra , masszázsra való. Használat előtt az alapos tusolás kötelező, ezzel is csökkentve az idegen anyagok, egyéb szennyeződések bekerülését a medence vízterébe.

A medencében csak tiszta fürdőruhában szabad tartózkodni.

A medencében egyszerre max. 5 fő tartózkodhat, (2 fekvő és 3 ülőhely), biztosítva ezzel a víz minőségének megőrzését.

Gyerekek csak felnőttek gondos felügyelete mellett használják a medencét! Gyermekek ne használják a medencét, ha a vízhőmérséklet meghaladja a 37 ̊C-ot!

Mivel a hosszas fürdőzés 38 C°-ot meghaladó hőmérsékletű vízben káros lehet az egészségre, javasoljuk, hogy a kisgyerekek és a meleg vízre érzékenyek, alacsonyabb hőmérsékleten és rövidebb ideig használják a medencét!

Ne hagyják, hogy a gyermek víz alá merítse a fejét!

Ne használja a medencét, ha a testrészek és a haj beszívását megakadályozó védőelemek el vannak távolítva! Ne üljön a vízszűrő nyílása elé vagy fölé, mivel ez gátolhatja víz keringetését és személyi sérülést okozhat.

Ne működtesse a masszázshelyek szivattyúit teljesen zárt fúvókákkal!

Ha a medence használaton kívül van, a biztonsági thermo tető mindig legyen felszerelve és lezárva!

Terhes nők, gyógykezelés alatt álló vagy keringési panaszokkal rendelkező személyek kérjék orvos tanácsát a medence használatba vétele előtt!

Legyen elővigyázatos a be-és kiszállásnál! Kapcsolja ki a masszázsfunkciókat, mielőtt beszáll, hogy lássa hova lép! Ne használjon, elektromos berendezéseket (mint például lámpa, hajszárító, rádió, televízió) a medence 1,5 méteres körzetében (ez alól kivételt képeznek a 12 voltos, vagy annál alacsonyabb feszültséget használó készülékek)

Ezt a készüléket nem szánták csökkent fizikai, érzékelési vagy szellemi képességű, illetve tapasztalattal vagy ismerettel nem rendelkező személyek általi használatra (beleértve a gyermekeket is), kivéve, ha egy olyan személy felügyeli, vagy tájékoztatja őket a készülék használatát illetően, aki egyben felelős a biztonságukért!

Az eszméletvesztés és esetleges fulladás elkerülése végett ne használjon kábítószert és ne igyon alkoholt fürdőzés előtt és közben!

A medencébe ételt vagy italt bevinni TILOS!

Amennyiben a medence vizét a nem szabályszerű használat miatt (pl. beleömlött ital, belehullott étel, túl sok egyszerre használó személy, szennyezett, homokos ruházattal való fürdőzés, naptej használata…stb) cserélni kell, úgy annak költségét a Vendégeknek meg kell téríteniük. Ennek díja: 10.000 Ft

Kellemes kikapcsolódást!

Jakuzzi

Elérhetőségeink a közösségi médiában

Balaton - Szállás Zamárdiban